headerpic

schildercursussen

Tulpen - Erica van Olden

In mijn atelier geef ik les in schilderen met acryl, aquarel, pastel en gemengd techniek. In iedere cursus komen verschillende technieken aan bod.
Een cursus bestaat uit 10 lessen en worden om de week gegeven. Ik werk vanuit intuïtieve beelden. Dat betekent dat er geschilderd wordt vanuit eigen gedachten, beelden en ideeën.
De opdrachten zijn er op gericht om dit te stimuleren en de fantasie vorm en kleur te geven op een persoonlijke wijze.

Een cursus wordt twee maal per jaar gegeven en start in augustus en februari. De lessen zijn donderdag- of vrijdagochtend. Uw hoeft geen teken of schilderervaring te hebben, het gaat om de ontspanning en het plezier. Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen. Kijk voor actuele cursusdata op de agenda.

Kindercursussen

Voor wie?:
Voor alle kinderen die iets anders willen.

Mandala - Erica van Olden

Dan is deze cursus echt iets voor jou!
Ontdek de kunstenaar in jezelf!

In een schildercurus kun je een reis maken door de wereld van kleuren, lijnen en vormen. Je krijgt allerlei materialen waarmee je kunt experimenteren, zoals verf, wasco, kleurpotlood, pastelkrijt en ecoline. Je hoeft niet te kunnen tekenen, maar wel zin hebben om creatief bezig te zijn. Het gaat om het plezier en de ontspanning.

Een tekencursus bestaat uit 10 lessen met steeds een ander spannend thema zoals:

Blauw werk - Erica van Olden

Hoe werk ik?

Ik ga bij mijn lessen uit van een bepaalde opbouw:

Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 kinderen vanaf 7 jaar. De lessen zijn elke maandag- of dinsdagmiddag vanaf 16.00 uur.

Het is ook mogelijk individuele tekenlessen te nemen, die meer gericht zijn op jou persoonlijkheid en je de mogelijkheid biedt meer inzicht in jezelf te krijgen en je ontwikkeling. Duur van deze tekenles is circa 1 uur.